Kwaliteit

easy clean pvc

Een wit, schoon PVC-profiel versterkt met staal. De constructie van Dakea PVC-ramen vermindert de behoefte aan onderhoud tot een minimum en helpt om het frame schoon te houden.

More Minder

panorama view

Het hoge draaipunt zorgt niet alleen voor een beter uitzicht, het vergemakkelijkt ook het openen en sluiten van het dakraam en biedt meer flexibiliteit wat de inbouwhoogte betreft.

More Minder
Noise block

Noise Block

Geniet van de stilte! De Noise Block technologie vermindert geluid van buiten 50% effectiever dan vergelijkbare ramen op de markt. Deze bestaat uit 6 mm dik, gehard buitenglas, een geavanceerd gootsysteem en binnenglas met 2 lagen geluiddempende folie.

Noise block
More Minder
Comfort glass

Comfort glass

Comfort Glass houdt het huis warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien voorkomt het dat meubels en tapijt verbleken door 95% UV-straling tegen te houden.

Dit is te danken aan de dubbele beglazing, die gevuld is met krypton en bedekt met twee lagen lage-emissie-coating met dubbele werking.

Comfort glass
More Minder
Safe guard

Safe guard

Zorg voor veiligheid! Safe Guard beveiligt de ramen tegen storm en orkanen van categorie 1 en biedt een uitstekende glasbescherming tegen impact van binnen en van buiten – met inbegrip van een levenslange garantie tegen hagelschade aan de ruit.

In ramen die uitgerust zijn met de Safe Guard technologie is de binnenruit gelamineerd en heeft twee lagen scheurbestendige folie. Het buitenglas is gehard en 6 mm dik.

Safe guard
More Minder
Termostat

Thermostat

Dubbele lage-emissie-coating reflecteert de warmte terug in de kamer. Zo kun je efficiënter verwarmen en de energierekeningen verlagen.

Termostat
More Minder

Energy Plus

De driedubbele glasconstructie van de Ultima Energy is de perfecte combinatie van 3 ruiten, voorzien van een glascoating en gevuld met gas voor een verbeterde energie-efficiëntie van het hele raam.

More Minder
7 שנים אחריות

Next 20 Guarantee

Next 20 Guarantee - garantie van 20 jaar, overdraagbaar van huiseigenaar op huiseigenaar. Voeg bovenop de gemoedsrust die u krijgt ook een meerwaarde aan uw huis toe wanneer u verkoopt of verhuurt.

7 שנים אחריות
More Minder
Titan Glass

Titan Glass

Titan Glass-beglazing is de nieuwe standaard voor dakramen. De innovatieve en unieke samenstelling ervan biedt huiseigenaren comfort en een uitstekende energieprestatie.

Titan Glass
More Minder
הגנה מקסימלית

Max protect

We weten dat het maken van een gat in een dak 100% veilig dient te verlopen.

Hevig weer kan bepaalde hoofddraagconstructies in gevaar brengen en door het kiezen van het juiste raam kan u het risico van grote schade verminderen.

הגנה מקסימלית
More Minder
Master Wood

Master Wood

Wij garanderen dat al ons hout gecertificeerd, streng geselecteerd, Arctisch, Scandinavisch grenen is. Dit soort hout staat bekend voor zijn uitstekende dichtheid en verhoogde duurzaamheid door de zeer barre weersomstandigheden van zijn regio.

Master Wood
More Minder
התקנה מהירה

Quick install

De Dakea Quick Install (RUC)-manchet vermindert de tijd die nodig is voor de installatie van het dakvenster aanzienlijk.

התקנה מהירה
More Minder